Gondoltam egy nagyot és bevásároltam pár kürtből. Ennek legfőképp az volt az oka, hogy szépen néz ki 🙂 Az egyik csomagot jól meg is tapogattam. Lássuk mi lett a kürt simogatás eredménye.

A termék kétféle kiszerelésben érkezett meg hozzám. Az egyik egy műanyag csomagolás, a másik a karton doboz. Különbség nincs, mind a két csomagolás ugyanazt a kürtöt tartalmazza.

Bevallom őszintén, nem vagyok egy elektromos szakember. Annyit tudok kb, hogy a negatív és a pozitív kábel ugyanolyan, csak más a tapintása. Ennek ellenére nagyon sikerült bekötnöm a Suzukim dudája helyére. Elég egyszerű volt a művelet, mivel az alap csatlakozási pont már eleve ki van építve. Itt a hátrány annyi volt a számomra, hogy csak az egyik kürtöt tudtam rákötni. Ha esetleg bevásárolsz belőle, akkor feltétlen keress meg vele egy szakembert, mert lövésem nincs, hogy kell mind a kettőt egyszerre működésre bírni.

Kapcsolási rajz jár hozzá tehát ha elég alkoholt fogyasztasz, akkor meg is fogod érteni. A csomag tartalmaz még egy relét is. Nekem ez is csak egy fekete műanyag kockának tűnik, de aki szaki, az valószínűleg tudni fogja, hogy hova kell dugni, köti, rakni.

És akkor a hangjáról. Amikor leteszteltem elkövettem azt a hibát, hogy csak az egyiket vittem ki. Ez azért probléma, mert csak most vettem észre, hogy amit beszereltem az 510 Hz-es magas hangú, ami viszont benn maradt az 410 Hz-es mély hangú. Ez így egyben adna egy szép öblös hangot. Ennek ellenére a duda magas hangja így szól:

https://www.youtube.com/watch?v=LhjYAHWkQ5E&feature=youtu.be[youtube https://www.youtube.com/watch?v=LhjYAHWkQ5E?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent&w=662&h=373]

A kürt anyaga egy kicsit átverős. Én egy kemény fém burkolatot vártam, de aztán rá kellett jönnöm, hogy ezen az áron annyira nem szabad csodát várni. Így is elég meglepő, hogy egy pár kerül ennyibe. Az anyaga műanyag, ami egy króm festékkel van megfújva.

Ha szeretnél belőle, akkor itt vásárolhatod meg:

WEBSHOP

Figyelem! Már csak pár darab van!

Avatar

Molesz

Gotogo.hu szerkesztő at gotogo.hu
Lassan 1 éves szerkesztgetem az oldalt, több kevesebb sikerrel.
Avatar

Latest posts by Molesz (see all)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..