Kedves mindenki.

Bizonyára emlékeztek még rá, amikor a Furgonosok Hungary matrica biznisz elindult, akkor a hirtelen fellépő nagy igény miatt, vállalkozás formájába öntöttem a dolgokat, hogy hivatalos úton tudjam értékesíteni.

Nehéz volt a kezdet, mert akkora volt az érdeklődés, hogy a nyomda, ahol csinálták, nem volt rá felkészülve. Voltak késések, de minden rendelés végül megérkezett a helyére. Aztán jött az első akadály. A szállítási költség. Olyan árak jelentkeztek, amire viszont én nem voltam felkészülve, így csomagként lett feladva, amire viszont ti nem voltatok felkészülve,

Időközben bővült a termék kínálat is. Ezzel jött egy olyan globális probléma, ami minden webshop tulajdonost érint. Az, hogy az emberek betegesen vonzódnak a keleti webshopokhoz. Miért is? Mert azok a termékek, amik pl a wishről vannak rendelve, csupán pár szár forintba kerülnek. Bezzeg nálam, meg bezzeg a másiknál!

Rengeteg példát tudnék idézni, amit kaptam az elmúlt hónapokban, de az adatvédelem miatt nem fogom közölni. A lényeg, hogy azt a terméket, amit beszereztem 1000 forinttért, sokan 400 forinttért akarták, valamint mivel ez a termék csak dobozba fér bele és a postaköltsége minimum 1350, ezért a a postáért sem akartak fizetni, mert micsoda dolog, bezzeg a wish!

Nos Hölgyeim és Uraim. Lehet akkor rendelni a wishről. A gotogo.hu webshop rész a mai nappal bezárt.

Mi van a függő rendelésekkel?

Akik eddig rendeltek, de még nem kapták meg, azok természetesen még meg fogják kapni a rendelésüket, senkinek nem maradok adósa.

Honnan lehet majd mágnest és matricát venni?

Egyenlőre még nem tudom. Figyeljétek a Furgonosok Hungary Facebook csoportot,. Ha lesz valami infó ezzel kapcsolatban, akkor ott lesz olvasható.

Mi van a garanciával?

Mivel a webshop indulásakor már kijelentettem, hogy minden nálam vásárolt termékre garanciát vállalok, ezért nem csinálok segget a számból, azaz tartom magam ahhoz, amint mondtam/írtam.

Hogyan tovább?

Nem tudom. A vállalkozás nem szűnt meg, csak szüneteltetve van. Erre 2 évig van lehetőségem. Amennyiben lesz egy jó koncepció, ami működik, akkor meg van rá az esély, hogy minden újra induljon. De ez nem most lesz.

 

Köszönöm a megértéseteket és kívánom, hogy mindenkinek időben érkezzen meg a Wishről rendelt termék.

Avatar

Molesz

Gotogo.hu szerkesztő at gotogo.hu
Lassan 1 éves szerkesztgetem az oldalt, több kevesebb sikerrel.
Avatar

Latest posts by Molesz (see all)

2 Hozzászólások Szólj hozzá

  1. Peter Novak 2018-12-01 Subscriber

    Sajnálom! Bár nem rendeltem még, de minden elismerésem aki felvállalta, hogy ilyen termékekkel kielégíti ezt a réteget! Akik nem nem tudnak várni, akik nem tudnak elismerni, akiknek nehéz kimondani egy köszönömöt. Igen, Mi, furgonosok! Közétek tartozok Én is, hisz hogy mernék kritikát gyakorolni! Ami van meg kéne becsülni, ami lesz, vágyni kell rá, ami volt, tisztelettel kell rá emlékezni!

    • Molesz 2018-12-02 Admin

      Lesz még folytatás, egyszer. Amint ki tudok találni egy olyan megoldást, ami mindenkinek jó és a bevételt növeli nem a kiadást generálja, akkor ígérem folytatom. Addig egy kis pihi van.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..