Ágy hiányában a legjobb megoldás a méretre vágott szivacs. Sajnos ez nekem már elég későn jutott eszembe, ezért sokat aludtam csak úgy simán az ülésen. Aztán amikor már jobb idők jöttek, akkor beköltöztem a raktérbe. Volt hálózsák, de kurva kemény volt minden, így aludni nem lehetett normálisan. 

Egy Lipcse melletti parkolóban jött egy olyan fenomenális ötletem, hogy agyból briliáns elmének nyilvánítottam ki magam. Az alvás és pihenés művészetét már már annyira tökélyre fejlesztettem, hogy az már maga a paradicsom.

Mivel volt nálam kb 6-7 spanifer, ezért azt találtam ki, hogy csinálok magamnak egy függőágyat. Nagyon jó elképzelés volt, de már az első sapinfer beakasztásánál tudtam, hogy nem lesz se jó, se kényelmes. Na mondom nincs itt baj, leszedem, aztán hagyom a picsába. Csakhogy mint kiderült a folyamatot elkezdte nézni egy Lengyel kamionos is, mivel nyitva volt az oldalajtó. 

Van az a folyamat, amit muszáj folytatni, mert valaki nézi. Hát ez pont az volt. A hét spaniferből egy olyan kényelmetlen szart sikerült összehoznom, hogy az már fájt. De mivel folyamatos fényképezés alatt álltam, ezért muszáj volt a munkámat úgy végezni, hogy a legkisebb kétely se merüljön fel azzal kapcsolatban, hogy nem tudom mit csinálok. Összeszedtem a legszebb mosolyomat, majd belehuppantam a sapanifer ágyamba. Hát hogy is mondjam el az érzést. Volt már rajtatot tanga? Na a seggemnél kb egy olyan érzés volt, csak valami durvább változatban. A hátamat olyan szinten szorította a spani, hogy napokkal később is fájt. Valahogy olyan kötözött sonka érzésem volt. Mivel Lengyel kollégám látta, hogy milyen fasza kényelmes ágyam van, biccentett egyet és befüggönyözött. Ez volt az a pillanat, amikor teljes erőből kivetődtem a kínzókamra jellegű ágyamból és már költöztem is vissza az ezek után milliószor kényelmesebb 3 ülés kombóba. 

Mi ebből a tanulság? Talán annyi, hogy csak akkor állj neki valaminek, ha tudod róla, hogy sikerülni fog.

Avatar

Molesz

Gotogo.hu szerkesztő at gotogo.hu
Lassan 1 éves szerkesztgetem az oldalt, több kevesebb sikerrel.
Avatar

Latest posts by Molesz (see all)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..