Figyelem! Attention! Achtung! Attenzione! Pozor! Aandacht! Pažnja! Atenció! Uwaga! Atenção! Atenție! ¡Atención! Uppmärksamhet!

Nyakunkon az ősz, itt az ideje, hogy ennek megfelelően aktualizáljuk a csoport borítóképét, amire pályázatot hirdetünk mától kezdve vasárnap este 21 óráig lehet nevezni, illetve szavazni.

Ahhoz, hogy a Te képed kerüljön a csoport borítóképére nem kell mást tenned, mint keresni egy arra alkalmas helyet és készíteni egy fotót a vasról amivel járod az utakat. A legjobb választás az évszaknak megfelelő háttér. Te magad is rajta lehetsz a fotón, de ez nem feltétel.

A fotókat FEKVŐ tájolással kérjük és ide kommentben tudjátok feltölteni, illetve az első néhány feltöltést követően meg fogunk osztani egy linket veletek, ahová a képek feltöltésre kerülnek és bárki szavazhat rájuk. Ez a felület a Gotogo.hu oldalon lesz, az ottani értékelések fel, illetve lefelé pontozással történik majd, tehát az itteni lájkok ezúttal nem számítanak majd!! A lista élén mindig a legtöbb pontot szerző fotó áll majd és az lesz a nyertes, aki október 28., este 21 órakor a legtöbb ponttal zár.

Avatar

Molesz

Gotogo.hu szerkesztő at gotogo.hu
Lassan 1 éves szerkesztgetem az oldalt, több kevesebb sikerrel.
Avatar

Latest posts by Molesz (see all)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..