Sajnos lebetegedtem. Olyan szinten, hogy húztam magammal az egész családot. Eszembe jutott, hogy ebben a helyzetben mit tettem volna ha épp a világ végén vagyok. Sajnos nem az a fajta betegség az alap betegségem, amit pár gyógyszerrel lehetne kezelni, de ne is menjünk ilyen messzire. Képzeljünk el egy hányás, hasmenés, láz, erőtlenség, levertség kombinációt.

Megkérdeztem, a Furgonsok Hungary Facebook csoport tagjait, hogy ők jártak-e már így és hogy oldották meg? Pillanatokon belül jöttek is a hozzászólások, mint ahogy egy korrekt, remek csoporttól az elvárható.

Klasz Tibor:

Én mentem tovább bevettem egy rakás gyógyszert, és szóltam a főnöknek hogy haza keressen melót. Ha nagyobb a baj akkor meg menj be egy ügyeletre

Sajnos ezt a verziót én nem ajánlom. Saját példámon keresztül szeretnék rávilágítani mi itt a gond. Számos gyógyszer okoz olyan mellékhatást, ami csökkenti a koncentrációs készséget. Én például régen annyi gyógyszert szedtem be egymás után, hogy az egész hátralévő életemet elcsesztem vele. Ha mindenképp ez a megoldás, akkor ne feledkezz meg egy gyomorvédő gyógyszerről se!

Kovács János:

 Holland kórház is lett belőle….

Itt nem derült ki pontosan, hogy mi volt a probléma.

Mikó LászlóÉn is volta beteg, nem is kicsit, de hazajutottam, szerencsére annyira nem voltam messze. Vesekő okozta pokoli görcs.

Egyszer egy nagy guru azt javasolta, hogy ha vesekövem van, akkor menjek végig a Cseh autópályán. Garantáltan meg fog szűnni. Persze a viccet félretéve, ez is egy elég veszélyes probléma, mert a fájdalom szét tudja vinni az ember agyát rendesen.

Malasics Gábor 

Neocitran van mindenhol elvileg, sok tea mézzel hogy távozzon aminek kell, és ahogy tudsz aludjál az is segít. Halls cukor torokfájásra, aspirin fejfájásra. Jobbulást!

Volt, hogy egy enyhe megfázás elkapott menet közben, aminek a hozadéka volt a hasmenés is. Neocitrannak plusz egy pont! 

Csűros Károly

Pár évvel ezelőtt húsvétkor svédbe egyedül egy parkolóba lábon egy infarktust!!

Na ez az a hozzászólás, amikor be kell látnom, hogy a betegségem lófasz, inkább csak egy kis elhanyagolható valamit. Itt találtam is róla egy szép kis leírást. Tessék tanulmányozni.

Katona Dániel 

egyszer osztrákba nem volt budi sehol, ezért elmentem a bokorba és felszedtem egy kullancsot

Tök poénos is lehetne, de nagyon nem az. Részletesebb leírás itt.

Bognár József 

Én is jártam így (foggal). Stuttgarttól a győri ügyeletig semmire nem emlékszem a fájdalomtól. Kitartást, jobbulást!!!

Jelenleg a fogaim 99 százalék hiányzik. Teljes mértékben átérzem ezt a problémát. Kegyetlenül balesetveszélyes, mivel olyan hatalmas fájdalommal jár, hogy azt ép ésszel felfogni nem lehet.

Bodócs Tamás

 Havonta legalább egyszer migrénes tarkó és fejfájás. Asszony mar ki van hogy annyi gyógyszert viszek magammal de mindig hazajöttem. Legjobb az asthmanak köszönhető fulladás

Hát ehhez nem tudok hozzászólni nagyon, az asthmas dolgot éppen most élem át, habár nem teljesen asthma inkább valami más 🙁

Apor István

1 hetet fajt fogam semmi gyógyszer nélkül éjjeleket nem aludtam fent voltam Franciába charleville be kegyetlen volt…..kitartást és gyógyulást

Ismételni tudom csak magam! Nagyon figyeljetek a fogaitokra. Ne legyen olyan, hogy nincs idő egy alapos fogmosásra. Élő példa vagyok sajnos megint csak. 

Pall Szabolcs

Nagy vacsi kis házi reggelre elmúlik

Sajnos nem mindig jön ez be. Egy gyengébb is nátha esetén lehet jó, de egyébként felejtős. Betegen nincs étvágy és gyógyszerre inni nem mindig jó buli.

Süvegh Gábor

 Én Venloban lettem lázas,de előtte pár napja már fájt a torkom nagyon…lepakoltam a Scanianal és szóltam hogy keressenek hazafuvart mert világvége van….. Letoltam 1400 körül hazáig hol lázasan hol nem… örökkévalóság volt…..de hazajutottam…mint kiderült tudogyuszim volt…

És itt az a gond, ha nincs időben kezelve, akkor a tüdő csúnyán megsínyli a dolgokat. 

Márta Lajos 

Kötőhártya gyulladással egy hétig tekertem Európában élmény volt. Főleg mikor ébredés után spajszer kellett, hogy kinyissam a szemem. Kitartást kolléga!

Egy szónak is száz a vége. Ha beteg vagy, nagyon ráfázhatsz sajnos. Minden egyes betegségnek megvan a maga sajátossága, ami miatt nem érdemes vezetni. Ha más nem, akkor a gyógyszer mellékhatásai miatt nem. Ha viszont már úgy érzed, hogy lassan túl vagy rajta, akkor a következőket ajánlom.

Kezd el takarítani a kocsidat. Taknyos zsepiket ki, szellőztetni ezerrel. Ezen kívül ajánlott valami fertőtlenítő szerrel végigpucolni a műszerfalat, váltót, kormányt… Tehát mindent.

És ne feledd. Ha úgy érzed, hogy nem vagy képes vezetni, akkor ne tedd! Nem csak magadat veszélyezteted, hanem másokat is.

Avatar

Molesz

Gotogo.hu szerkesztő at gotogo.hu
Lassan 1 éves szerkesztgetem az oldalt, több kevesebb sikerrel.
Avatar

Latest posts by Molesz (see all)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..