Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy átlag Magyar sofőr. Legyen a neve János! János hulla volt minden nap, mivel a főnöke a szart is kihajtotta belőle, így mindig örült neki, ha olyan helyzetbe került, amikor az éjjelt alvással tölthette.

Így történt ez egy szép nyári este is a Francia tengerpartoknál. Gondolt is egy merészet, megivott egy doboz sört, majd eltervezte, hogy korán “ágyba” bújik és reggelig ki se dugja a fejét a fülkéből.

Időközben begurult Krzysztof a lengyel sofőr is. Szépen illedelmesen lepisálta a kereke oldalát, majd egy hangos fing kíséretében visszamászott egy sörért. Krzysztof illedelmes gyerek volt. Este 9 óra révén kulturált 160 decibellel hallgatta az örök lengyel mulatós klasszikusokat. János és Krzysztof a területi és kulturális különbségek ellenére elég jól megértették egymást. János szép magyar nyelven, kedvesen megkérte Krzysztofot, hogy ugyan a kurva anyádat halkítsad már le azt a szart, mert átszúrom a CB rádiód antennáját az agyadon. Krzysztof normális érett gondolkozásának köszönhetően viszonozta a kedves üdvözlést egy öblös büfögéssel, ami vetekedett a 160 decibeles zenei megnyilvánulással.

Mivel Lengyel-Magyar két jó barát, ezért ebből kiindulva Krzysztof hajnali 2 óráig szórakoztatta Jánost a szép örök klasszikusokkal. János sem volt rest, idő közben összetördelt pár adag száraz kenyeret és megtöltötte vele a Hungarikumnak számító szakadt Tesco-s táskáját, majd minden nehézségek ellenére megpróbált elaludni, de előtte gondosan beállította az ébresztőjét hajnali 4 órára.

Elérkezett a hajnal, János mosott szarként ébredt, de szemében leolvasható volt a gonoszság és a pokol minden bugyra. Megfogta a kenyérdarabokkal teli táskáját és odavánszorgott Krzysztof kocsija mellé. Mivel Lengyel barátja már az igazak álmát aludta ezért Jani úgy érezte, hogy itt a pillanat, majd beletúrt a táskájába és feldobálta a kenyér darabokat Krzysztof kocsijának a tetejére. Az autó dobozos felépítésű volt, így a száraz kenyér hangosan kopogott rajta, de ez álmos barátunkat nem zökkentette ki álmából. Jani a 2 kiló kenyér kiszórása után, álmosan visszatotyogott a kényelmetlen ágyába és álomra hajtotta a fejét.

Beköszöntött a reggel. A nap első sugarai árnyékot vetettek a fehér kenyér maradványaira. Ezt ugyebár az időközben felébredő sirályok is észrevették és nagy örömükre lakmároztak belőle, mind az 50-en. Csőrük élesen koppant minden egyes morzsa felcsipegetése során. A reggelt a ” Twoja pieprzona matka” mondat hangos ismétlése tette hangossá.

János ugyan még aludt, de minden egyes hangos koppanás erőteljes mosolyt csalt az arcára.

Avatar

Molesz

Gotogo.hu szerkesztő at gotogo.hu
Lassan 1 éves szerkesztgetem az oldalt, több kevesebb sikerrel.
Avatar

Latest posts by Molesz (see all)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..