München mellett az elkerülőn található egy hatalmas parkoló. Ennek a parkolónak az legjobb tulajdonsága, hogy minden pillanatban találni lehet minimum egy Magyar embert. Ez egy amolyan tranzit parkoló, amit a legtöbb arra utazó Magyar útba szokott ejteni.

Egy ismerősöm is így tett csütörtök este, a hálófülkés kis furgonjával és sajnos meg is nyerte a hétvégét. Nem volt annyira elkeseredve, mert olyan kollégával töltötte a napokat, akinél volt mindig kávé, cigi és sör. Csütörtökön éjjel, amikor már mindent kitárgyaltak el is indult aludni, ám észrevette, hogy a nyári meleg miatt, az öntapadós tépőzáras sötétítő függönye leolvad az ablakról. No nem gond, mivel ragadt még, ezért visszanyomkodta a helyére, levetkőzött egy szál faszra és felmászott a fülkébe.

Másnap reggel kopogtat a kolléga. Ismerősöm lemászott a kutyaólból, kidugta a fejét és örömmel látta, hogy a kollégája már friss kávéval várta. A következő este ismét hasonlóan telt el. Éjfélig sörözés, beszélgetés, majd amikor már kegyetlenül elálmosodott, indult ismét aludni, majd ismét rádöbbent, hogy a függöny leszakadt.

Másnap reggel ismét kopogtatás. Csak történt egy kis baleset. A függöny már az éjszakát sem bírta, így hajnalban ismét leszakadt. A percekkel azelőtt beérkező Magyar turista buszról leszálló nyugdíjas nénik a következőt látták:

A kutyaólból szépen lassan ereszkedik le egy meztelen ember, akin még a reggeli merevedés utolsó jelei megmutatkoztak.

 Így történt az, hogy az ismerősöm 50 fő nyugdíjas nénit hozott nosztalgikus állapotban. Elmondása szerint, amikor a busz elindult, még pár nagyi dobott neki egy kacsintással összekötött csókot.

Avatar

Molesz

Gotogo.hu szerkesztő at gotogo.hu
Lassan 1 éves szerkesztgetem az oldalt, több kevesebb sikerrel.
Avatar

Latest posts by Molesz (see all)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..