Marketing és stratégiai megfontolások miatt, a jövő hónap elején a weboldalt külön választom a webshoptól. Messze persze nem költözik, csupán más címen lesz elérhető. 

A webshop egy külön rendszeren fog működni, így nem lesz szorosabb kapcsolata az oldallal. Ahhoz, hogy szépen üzemeljen, több beszállítóval is tárgyalást indítottam, aminek már most van egy minimális eredménye.

A termék választék a közeljövőben ki fog bővülni. Az eddig 10-20 termék helyett pár száz terméket tervezek közzétenni. Ezek közé fognak kerülni a 12 voltos eszközök, dekorációs termékek, GPS, Telefontartók, GPS tartók, üzemanyag kannák, tároló egységek.

És hogy a fuvarozó cégeknek is tudjak ajánlani valamit, a jövő hónapban megkezdem a prémium minőségű megfigyelő kamerák forgalmazását. A kamerák figyelhetik a telephelyet, valamint 3G és 4G-nem köszönhetően akár még a rakteret is. Szerintem sorolni is felesleges, hogy ennek mennyi előnye van.

Természetesen ígéretemhez híven el fog indulni a használt termékek kereskedelme is, általatok. Ez a része az oldalnak nem fog költözni. Ez itt marad helyben. 

Ha kérdésetek, észrevételetek vagy ötletetek lenne, keressetek bátran.

Avatar

Molesz

Gotogo.hu szerkesztő at gotogo.hu
Lassan 1 éves szerkesztgetem az oldalt, több kevesebb sikerrel.
Avatar

Latest posts by Molesz (see all)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..