Sajnálattal tudatjuk mindazokkal, akik tisztelték és szerették, hogy ifj. Szamosi Pál 2013.02.12.-én autó-balesetben elhunyt. A temetéséről a későbbiekben tájékoztatjuk a rokonokat, ismerősöket.

A mély gyász pillanataiban is kötelességemnek érzem, hogy figyelmeztessek mindenkit: bárkivel előfordulhat hasonló tragédia, amely pedig megelőzhető lenne. Szeretett férjem munka után, álmosan indult haza, és elaludt vezetés közben.

Hihetetlen, de néhány héttel ezelőtt megéreztem a bajt: az alábbi oldalt találtam az interneten, és kértem őt, hogy vegyünk egy ilyen készüléket, amely pont az elalvásos baleseteket előzi meg, nem hagyja elaludni a sofőrt, de ő sokallta az árát.

www.valami.hu

Istenem, ha akkor hallgat rám, még mindig élne…Együttérzéseteket megköszönve, üdvözlettel

Erika

Te vesztettél már el valakit? Szülő, nagyszülő, testvér vagy gyermek? Ha igen, akkor tudod, hogy ha célzottan érkezik egy gyászjelentés, akkor ott baj van. Átfut a hideg rajtad, érzed a gerincedben a bizsergést és azt a pótolhatatlan űrt. A szerettedből semmi más nem marad, csak egy emlék. Többet nem ér hozzád, nem szól hozzád és az életben nem látod többé.

Ez egy olyan borzalom, ami sajnos mindenkit utolér. Talán egy ilyen érzés futott össze bennem anno, amikor el kezdtem olvasni ezt az üzenetet. Aztán mivel már a név sem volt ismerős, ezért gyanakodva olvastam tovább. Majd elérkezett a pont, amikor elkapott a düh és a gyűlölet.

Igen, ez egy reklám. Egy olyan készülék reklámja, ami úgy próbálja meggátolni az elalvást, hogy a fej 15-30 fokos előredöntése esetén belesípol a sofőr fülébe. A készülék persze nem működik, azaz valószínűleg nem tesztelték furgonosok körében, mert aki éjjel nappal vezet, annak nem fog lekókadni a feje. Nem is ezzel van a bajom, hanem a terjesztés módjával

Kívánom annak a személynek, aki kitalálta ezt a marketing fogást, hogy érkezzen neki is egy gyászjelentés postai úton, majd amikor a temetésre megérkezik kisírt arccal, ugorjon elő valaki a bokorból és mosolyogva mondja meg neki, hogy ez csak egy vicc volt, vegyél te is elalvásgátlót!

Avatar

Molesz

Gotogo.hu szerkesztő at gotogo.hu
Lassan 1 éves szerkesztgetem az oldalt, több kevesebb sikerrel.
Avatar

Latest posts by Molesz (see all)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..