Írtam már sok átlagos dologról, itt az idő, hogy egy olyan tartalmat osszak meg, ami egy kicsit már a humor küszöbét súrolja, bár akkor abban a pillanatban elég szar volt.

Nem is emlékszem már milyen régóta kint voltam a Franciáknál, így felettébb örültem neki, hogy megjött az sms, mehetek rakodni. Sőt! Nem csak egy helyre, hanem kettőre, ami után irány Ausztria, majd onnan üresen haza. Az első helyen 4 paletta árút kellett felvennem. Ezek akkorák voltak, hogy plafonig értek és a négy darabot úgy tudtak berakni, hogy nagyon kellett figyelni az oldalajtóra, mert nem csukódott be rendesen tőle, csak ha izomból bevágom. Egy raklapnyi hely maradt a kerékdob között, így indultam a második címre.

A második cégről annyit kell tudni, hogy olyan méreg drága hangtechnikákat gyártanak, hogy ki sem merem mondani a márkát, mert már attól is gyomorgörcsöm lesz. Ezt folpakkal körbetekerték párszor és berakták a két kerékdob közé. Kegyetlen jó kedvel indultam az osztrákokhoz, ahol elsőnek a hang cuccost kellett lerakni.

Késő esete értem a címre, ami egy faluban található kis parasztház volt. Mivel éjjel érkeztem oda ezért a lerakodás már nem volt kivitelezhető, elindultam hát parkolót keresni, közben a szél csak úgy löködte a kocsit. Nem igen találkoztam még ilyen településsel, ahol még egy bekötő utat sem lehetett találni, ahol meg tudok állni, ezért a falu központjában álltam meg egy kis parkolóban. Elfeküdtem, bekapcsoltam a fűtést majd elfeküdtem aludni. Egyszer csak….

Egyszer csak elkezdett kutymorogni a belem. Van ebben már tapasztalatom, tudtam nagyon jól, hogy ebből bizony fosás lesz. Nos itt szeretném minden kezdő sofőr figyelmét felhívni arra, hogy addig amíg nem pisálsz üvegbe és nem szarsz zacskóba, addig nem vagy igazi sofőr. Nem volt más választásom, hónom alá vágtam a wc papírt és vittem a zacsit magammal. Nem tudom mi járhatott az eszembe, de kinyitottam az oldalajtót. Itt döbbentem rá, hogy bizony ott a négy raklap árú, ami miatt nem tudok beszállni oldalt a raktérbe. A széllel küzdve gyorsan bevágtam az ajtót és indultam hátra. Sajnos csak azt hittem, hogy bezártam, de sajnos az árú miatt nem sikerült és egy fél centire nyitva maradt.

A hátsó ajtót kinyitva megpillantottam a hangtechnikát. Mivel túlélő típus vagyok ezért fél másodperc alatt megláttam a megoldást. Gondoltam ráteszem az árura a zacskót, felállok a kerékdobra, bal kézzel megkapaszkodok a plafonig érő cuccba, jobb kézzel még kapaszkodok az ajtóba, így már csak le kell guggolnom és indulhat a buli.

Sajnos azonban történt egy kis baki. Rossz volt a kivitelezés és megcsúsztam a kerékdobon. A csúszás következtében megdőltem jobbra és kinyitottam ezzel a mozdulattal résnyire a hátsó ajtót. Ugyebár írtam, hogy a szél elég erősen fújt és az árú miatt nyitva maradt az ajtó. Innentől már minden csupa fizika. Mivel a farpofám összeszorítása már megoldhatatlan volt, ezért megindult az anyag kifelé. Sajnos nem csak a szar indult meg, hanem a zacskó is, mivel olyan huzatot generáltam a két nyitott ajtó miatt, hogy fél pillanat alatt kikapta a seggem alól a zacskót.

Így történt az eset, hogy leszartam az árút. Ha van hasonló történetetek regisztráljatok és írjátok meg.

Avatar

Molesz

Gotogo.hu szerkesztő at gotogo.hu
Lassan 1 éves szerkesztgetem az oldalt, több kevesebb sikerrel.
Avatar

Latest posts by Molesz (see all)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..