Pár nappal ezelőtt történt egy olyan dolog, aminek nem szabadott volna megtörténnie. Egy olyan súlyos adatvesztés történt, aminek a helyreállítása csak részben valósulhatott meg. Hatalmas szerencse, hogy az eddig leadott de még nem teljesített rendelésekről van email másolat, így ezeket az ügyleteket nem érinti a veszteség.

Fájt egy csöppet, mivel a hiba nem feltétlen miattam következett be, de részben felelősnek érzem magam miatta. A szerződést az előző szolgáltatóval felmondtam így most az oldal egy új tárhelyen vetette meg a lábát, remélhetőleg ez majd a sebességen is meglátszik.

Sajnos az előző oldal kinézet licence is kuka lett, így be kellett vásárolnom egy új rendszerből. Ez még egyenlőre fordítás alatt áll, mivel alapjába véve angol a lincenszelt rendszer. Ahogy időm engedi, úgy varázsolom át az Angol részeket Magyarra. Az új rendszer egy kicsit több lehetőséget ad arra, hogy kibontakozzon mindenki és mindenki hallatni tudja magát az oldalon keresztül. Erre eddig is volt lehetőség, de úgy néz ki, hogy most egy kicsit több lesz. 

Reklámokról is pár szó. Az oldalnak vannak fenntartási költségei, amiket reklámokból próbálok fedezni. Egyenlőre tudom, hogy sok ami az oldal van, de próbálom kitalálni, hogy melyik is az hely, ahol diszkréten, nem zavaróan jelenik meg, de mégis kattintásra ösztönzi a látogatókat (ez után van bevétel, persze nem eszik forrón… össze vissza kattra nincs pénz 🙁 ) Tehát amint a statisztikák hoznak eredményt, úgy a reklámokat is szépen lassan visszább veszem.

Push értesítésről is pár mondat. Szép volt, jó volt, de nagyon kevesen használtuk. Ez nem azt jelenti, hogy nem lesz, inkább azt, hogy másképp kell megoldani. Egy olyan rendszerrel, ami nem vonja el a sofőrök figyelmét a vezetésről, mivel még mindig ellenzem a vezetés közbeni mobilozást. Erre még ki kell találni valamit, de egészen biztos, hogy lesz rá megoldás.

Webshop. Ha már új a rendszer, akkor ennek a boltban is meg kell mutatkoznia. Egy kicsit átláthatóbb webshop van alakulóban, ahol nem csak könnyeben lehet vásárolni, de én is kicsit szakszerűbben tudom majd végezni a háttért feladatokat, visszaigazolásokat és szállításokat.

Végezetül.

Ha idáig elolvastad, akkor nagyon szépen köszönöm. Valószínűleg téged tényleg érdekel az oldal. Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál a közösséghez, akkor számítok rád. 

További szép napot mindenkinek.

Avatar

Molesz

Gotogo.hu szerkesztő at gotogo.hu
Lassan 1 éves szerkesztgetem az oldalt, több kevesebb sikerrel.
Avatar

Latest posts by Molesz (see all)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..