Havonta általában egy-két alkalommal szoktam átnézegetni az e-mail fiókom spam mappáját. Nekem ez egy amolyan “vidám percek” időtöltés, mivel kegyetlen jókat szoktam röhögni, pár szarra sikerült levélen.

Szinte minden hónapban meghal valami titkos nagybácsim AFRIKÁBAN! Éretd? AFRIKA!! Hogy a fenébe nem örököltem én Afrikai géneket? Lenne egy fasza kreol bőröm és szép érces hangon tudnám énekelni a Buffalo Soldier című klasszikust. Na mindegy is. A minap viszont egy Magyar nyelvű levél érkezett, amin megakadt a szemem.

Értelmezzük a levelet. A levél már az elején felhívja egy olyan dologra a figyelmet, ami a meglepetés erejével hatott rám. Ha nem vagy elég óvatos, akkor elvehetik a jogsidat. Hogy mik vannak!? Az a fura, hogy ha pl elütsz részegen a járdán egy családot, akkor is el fogják venni. A szemét rendőrség! Ugye?

Mit szólnál, ha mindig tudnád, hogy hol fognak mérni? Hát van erre már pár program, de ennek ellenére nagyon jó lenne. Végre önfeledten tudnék szabálytalankodni. Úgy tudnék haladni lakott terülten belül 170-el, hogy közben pasziánszozok a telefonon, mindezt fekve, biztonsági öv nélkül.

Most hatalmas nagy mázlink van! Ugyanis itt van a legújabb csodaszer! Ennek köszönhetően végre vége a stressznek! Nem fogsz többet úgy beülni a kocsiba, hogy már a garázsból kifelé lefényképeznek, hogy mert gyorsan tolatsz! Nincs több álmatlan éjszaka. Végre akár forgalommal szemben is mehetsz az autópályán!

A levél kitér arra is, hogy időben jelez a készülék, így van időd lassítani. Juhhu! Besípol a készülék, nyomsz egy satuféket, így 190-ről még időben le tudsz lassítani. Majd miután a 3 kisgyereket, az 1 focilabdát, 2 nyugdíjast és 3 szarvast levakartad a lökhárítóról, szépen mosolyogva jókedvűen haladhatsz el a traffipax előtt, majd folytathatod tovább nyugodtan a szél sebes tempódat!

Vedd még és fasza gyerek leszel! És ahogy a mondás is tartja! Nem azért megyek gyorsan, mert igyekszek, hanem azért, hogy a szarvasok mögém ugorjanak, ne elém.

Avatar

Molesz

Gotogo.hu szerkesztő at gotogo.hu
Lassan 1 éves szerkesztgetem az oldalt, több kevesebb sikerrel.
Avatar

Latest posts by Molesz (see all)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..