Régen nagyon szerettem a kekszet, a ropit, a szotyit és minden olyan kaját, ami képes volt a morzsájával beborítani az autó utasterét. Most is szeretem ezeket a kajákat, csak technikai okok miatt nem eszem meg. Mindegy is.

Amikor elindultam Veszprémből, mert hogy általában ott pakoltam, akkor olyan volt a kocsi belülről, mintha akkor jött volna ki a szalonból. Csillivilli műszerfal, csodás üléshuzat és olyan volt a padló, hogy szinte enni lehetett volna rajta. Nos ez az utóbbi része csak annyiban változott a 2800 km-es út után, hogy valóban lehetett enni a padlóról, mert hullott le annyi cucc.

Sosem volt a kocsiban a takarítás az erősségem. Ha rászántam magam, akkor megcsináltam, amit lehetett, de én az a trehány sofőr voltam általában. Nekem pl nagyon nagy segítség volt a 12 voltos porszívó.

Ezen emlék apropójából beszereztem párat ebből a csodából. Na jó erős túlzás, hogy csoda, de ha azt nézzük, hogy mekkora a porszívó, valamint, hogy 12 voltos, akkor azért el lehet képzelni, hogy nem fogja porszívózás közben kitépni az alvázat a kocsiból és az alatta található aszfaltból sem fog zúzalékot csinálni. Akkor mi a tökömre jó? Morzsára, lehullott dohányra….

A porszívó alapban mindenféle toldás nélkül is használható, úgy ahogy van a csomagban. Azonban mindenki tudja, hogy a furgonok és személyautók belseje tele van olyan kis zegzugokkal, amihez pokolian nehéz hozzáférni. Erre jó a porszittyó elejére rakható hosszú toldás.

Nagy általánosságban elmondható, hogy nálam a heti termés kb 1 kiló tömör mocsok volt. Abban volt dohány, morzsa, papír, sár, plutóniumhordó, fluxuskondenzátor…. Nos erre a mennyiségre a tartálya nem volt elég, de mivel durván 5 mp leszedni és kiüríteni ezért nem okozott problémát.

Hogy megéri-e megvenni? Ha az a célod, hogy egy billencsből ki tudd szívni a homokot, akkor nagyon nem. Ha viszont egy általános mennyiségű mocsok felszívásán agyalsz és néha ráeszmélsz, hogy takarítani kellene, akkor tökéletes választás lesz!

IDE KATTINTVA meg is tudod rendelni. Ja és csak 3000 pénz.

Avatar

Molesz

Gotogo.hu szerkesztő at gotogo.hu
Lassan 1 éves szerkesztgetem az oldalt, több kevesebb sikerrel.
Avatar

Latest posts by Molesz (see all)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..