Aki már régóta figyelemmel kíséri az oldal tevékenységét, az jól tudja, hogy itt már volt mindent. Koordináták, majd törölve lettek és jöttek a cikkek, majd új dizájn, megint egy kis módosítás…

Most jött el az idő, amikor is úgy döntöttem, hogy visszatérek az alapokhoz, mert az oldal alapötlete a cégek koordinátáira alapult. És igen, tudom, hogy a google térképet nem tudom legyőzni, nem is célom, tehát innentől kezdve, aki úgy érzi, hogy ennek nincs értelme, az vegye úgy, hogy az oldalt a saját szórakoztatásomra csinálom, a saját befektetett pénzemből.

Tehát mivé lett az oldal?

A cikkek megmaradtak az előző verzióból, már csak a képeket kell visszatölteni, amik szintén le vannak mentve. A cikkeken kívül lehetőség van a cégek koordinátáinak feltöltésére is, avagy nem is koordináta, inkább nagyon pontos cím megadására.

Hogy ne legyen annyira snassz a dolog, ezért elgondolkoztam azon, hogy mi is az amivel többet tudok nyújtani mint a Google? Például a rakodás ideje, a rakodás leírása. Ezek mind-mind olyan adatok, amik sok sofőrnek felettébb hasznos infó.

Oszt mi van a beígért hétvége modullal?

Régen volt már szó róla, hogy a hétvégézéseket valahogy csokorba kellene szedni és szépen meghirdetni. Jelentem félig más sikerült. Jelenleg a saját feltöltött tartalomhoz lehet egyenlőre ilyen eseményeket bejelenteni. Amint a maradék kis technikai akadály is elhárul, úgy minden feltöltött céghez lehet majd hétvégét kreálni.

Mi lesz még?

Semmi. Egyenlőre úgy érzem, hogy ez is bőven elég. Majd ha minden úgy megy, ahogy azt elterveztem, akkor lehet tovább lépni. Addig is használjátok az új rendszert, teszteljétek és ha valami nem oké, akkor írjatok nekem Facebook-on vagy dobjatok egy email-t az info@gotogo.hu címre.

Avatar

Molesz

Gotogo.hu szerkesztő at gotogo.hu
Lassan 1 éves szerkesztgetem az oldalt, több kevesebb sikerrel.
Avatar

Latest posts by Molesz (see all)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..